.

.

Clue

Read, and recognize me. Because, I'm not that easy to be known.

Tuesday, 14 August 2012

Bestfriends are last forever :')


"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out."
- Anon
"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend.
- Albert Camus



A friend is a hand that is always holding yours, no matter how close or far apart you may be. A friend is someone who is always there and will always, always care. A friend is a feeling of forever in the heart.

I have a lot of friends. Of course. Tapi cuma beberapa yang bisa bener-bener makes me comfortable to tell anything. Yah, cuma beberapa yang bikin aku bisa fight for them and feel what they exactly feel. Cuma beberapa yang bisa bikin aku cerita segalanya, hal paling memalukan sekalipun.
Salah satunya mereka mereka ini :
This is Hayu Lesya Putri and she's my my my bestfriend. God thanks for giving me a good friends like her. And I don't want to lose her, no matter what. She teaches me everything I have to learned.


And this cute guy is Fauzan Al Farghani, he's my BEST friend, my guardian angel without wings :D yap, how lucky I am to have you fa. Sampe tua deh gue gamau kehilangan lo sebagai sobat terdekat gue. 

Faiq Rozaano, kembaran aku, sodara aku, sobat aku. Yah this kid is kinda insane =)) but I can tell him everything I need to tell. Keluhan semuanya yah marah2 juga terlampiaskannya ke dia. Tapi ikatan batin aku sama dia itu udah paling paling ajadeh beneran :D

Dan beberapa lainnya yang aku gabisa ceritakan disini :) I can't describe how amazing you guys, longitudinal, 8e, fafa, eca, pipit, muthi, faiq, ara aaa I love you so bad and I never EVER want to lose you all. No matter what. Please just stay, because kalianlah yang paling setia nemenin aku dalam keadaan apapun. Terutama yang nemenin aku buat move on dari dulu beneran deh kalian berjasa banget buat bikin aku strong.

Yah pelajaran yang bisa diambil itu, sahabat bisa bernilai lebih dari seribuuuuuuuuu pacar=)) It's hard to find a bestfriend, so don't you ever EVER disappoint them:D because best friend are last foreveer :')

No comments:

Post a Comment