.

.

Clue

Read, and recognize me. Because, I'm not that easy to be known.

Tuesday, 14 August 2012

********

Some people come into our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our hearts. And we are never the same.
My head hurts from thinking of you, my heart hurts for falling for you, and my butt hurts most because I landed on it when I fell for you.
True love is willing to wait for them even when they tear you apart.

I dont't know what I do for now. God semoga ini langkah yang bener. Jangan sampai aku balik lagi ya Allah aamiin. Masalahnya garagara kemaren ketemu aku jadi galau. You drive me crazy-_-
Terus yang bikin aku terharunya tuh masih disimpen lah beneran:') God you've sent me someone whom I won't forget. And now I feel so confused. Always.
Apa aku emang belum bener-bener itu ya? Gatau aku juga bingung yang penting sekarang I have to be focus to my new............................................
semoga ini jalan nya. Hah macem telenovela bingits iniiii:( 
Honestly I miss him. I miss the old us so bad.
Tapi ya udah kaya gini mau gimana lagii coba =))
Emang ya ada perbedaan antara udah sama belum huehehe.
Setidaknya aku mau ngasih sesuatu yang means something banget nih buat itu anak. Maksudnya biar aku lega dan beneran jauh jauh dari dia. Better that we break - maroon 5

No comments:

Post a Comment